Boksignering med Dordi Strøm lørdag 9. september

Boksignering med Dordi Strøm lørdag 9. september

Dordi Strøm fra Bøler er ute med romanen «Odel», og har gitt anmelderne gode leseropplevelser. På lørdag 9. september kan du treffe henne på senteret til en hyggelig prat og kjøpe en signert utgave av både denne og hennes forrige bok «Flog».

Anmelderne er begeistret, her er noen anmeldelser:


TERNINGKAST 5

«Dordi Strøm har sin egen stemme. Hun blander nåtid og fortid, drøm og virkelighet og tro. Innimellom minner «Odel» mer om et dikt enn noe annet, der leseren selv må tolke innholdet og velge hva som er sant eller ikke.»

– Steinar Brandslet, Stavanger Aftenblad


«Forholdet mellom fravær og nærvær, det nærmest magiske naturuniverset og det høyst håndfaste gårdslivet, skaper en unik leseropplevelse.»

– Sigrid Elise Strømmen, Vårt Land.


«Nifs, suggererande og gnistrande original.»

– Anne Cathrine Straume, NRK

Foto: Tom Gustavsen

Utdrag fra boka:

På garden Stein bur Olov og Inga med dei vaksne ungane Ommund og Odel. Ommund har hunden Bowie. Odel har dottera Liv. Men kven er far til Liv?

Det er haust, og dei velståande jegerane frå Austlandet har komme til garden for den årlege hjortejakta. Medan dei er ute i skogen, blir Bowie påkøyrd av ein bil, og like etter forsvinn Odel.

Liv har sine eigne måtar å finne svar på. I draumar får ho høve til å sjå Odel på nært hald, der ho kryssar det snødekte fjellet til hest i måneskin. Frå dei hemmelege romma sine – i hundekorga under kjøkkenbordet, i kråa på stua og framfor elden i kammerset om kvelden – lagar Liv forklaringar og historier.

1800 800 Bøler Senter