Støtt Rosa sløyfe 2021!

Hos Mester Grønn får du i hele oktober kjøpt flotte Rosa sløyfe-produkter, der en del av salgsbeløpet går til aksjonen.

Tidlig oppdagelse redder liv
Brystkreft er den klart hyppigste kreftformen hos kvinner og rammer omlag 3 500 kvinner i Norge hvert år, og rundt 30 menn. Én av tolv norske kvinner vil utvikle brystkreft i løpet av livet. 

Rosa sløyfe-aksjonen setter i år søkelyset på tidlig oppdagelse av brystkreft fordi det redder liv. Jo tidligere brystkreft oppdages, jo bedre blir prognosen og behandlingen blir mer skånsom. Hvis du jevnlig ser og kjenner på brystene dine, blir du lettere oppmerksom på forandringer som kan tyde på brystkreft.

Langrennsjentene og Mester Grønn sammen mot brystkreft
Mester Grønn er sponsor for kvinnelandslaget i langrenn og hovedpartner for Rosa sløyfe-aksjonen. Det er derfor naturlig å samarbeide med langrennsjentene for å få oppmerksomhet om årets tema, og for å bidra til aksjonen gjennom salg av årets Rosa sløyfe-bukett.

I år er det veteranene Therese Johaug og Ingvild Flugstad Østberg, sammen med den yngre garde representert ved Tiril Udnes Weng og Helene Marie Fossesholm, som fronter aksjonen

I likhet med resten av befolkningen har også langrennsjentene noen de er redde for, og noen de tenker på når de hører hvor mange som blir rammet av brystkreft. De er derfor glade for å kunne sende en oppfordring til sine kjære, og til alle andre søstre, mødre, døtre og venninner, og minne om å huske og kjenne etter. For vi har ingen å miste.

Gi din støtte – kjøp et Rosa sløyfe-produkt
Hos Mester Grønn får du kjøpt Rosa sløyfe-buketter og roser, der en del av salgsbeløpet går til aksjonen. Både buketten og rosene er Fairtrade-merket, noe som gjør at blomstene har en ekstra stor betydning for enda flere mennesker.  Rosa sløyfe-kolleksjonen består i tillegg av økologisk epledrikk, sjokoladekuler, telys, og miljønett.  Du får også kjøpt Kreftforeningens Rosa sløyfe som i år er designet av moteskaper Nina Skarra.

Når du kjøper et Rosa sløyfe-produkt hos Mester Grønn får du med et kort du kan gi videre til en av dine kjære som en påminnelse om å sjekke seg.