Pynt med farger

Pynt med farger

Det går heldigvis mot lysere tider, men ute kan det være grått og trist en stund til. Da er det ekstra hyggelig å pynte inne med blomster og interiør i friske og glade farger.

Farger har en stor plass i vårens trendbilde. Fargene er inspirert av sydligere strøk og har et sommerlig og friskt uttrykk. Det er lov å mikse farger og mønster. Denne miksen går i retning av en mer maksimalistisk stil som lyser opp i interiøret.

Ikke vær redd for å sette sammen sterke farger. Orange og rosa er for eksempel en lekker kombinasjon. Plukk og miks 3for2 blomster hos Mester Grønn og sett sammen en stor bukett, eller del opp i mange små vaser og plasser rundt omkring i huset. Fargerike og skulpturelle vaser kan være et dekorelement i seg selv, og er fine uten blomster også.

For å få mer farger inn i innredningen er det et enkelt grep å bytte til noen fargerike blomsterpotter, og pynte bordet med dekorative fat. Mester Grønn har også fått inn de populære Village lyshusene i nye vårlige farger.

Løkblomster bringer våren inn

Med løkblomster i potte kan du tyvstarte våren inne. Perleblomster (muscari), iris, og krokus har herlige himmelblå eller hvite blomster, mens narcisser (påskeliljer og pinselinjer) og tulipaner sørger for de varme fargetonene. Setter gjerne løkblomster i en glassvase eller glasspotte, så kommer de dekorative løkene virkelig til sin rett.

Trenger du mer inspirasjon til en fargerik vår, så ta turen innom Mester Grønn på Bøler Senter.
1920 1080 Bøler Senter