Velkommen til ny brillebutikk på Bøler Senter

Velkommen til ny brillebutikk på Bøler Senter

2. januar åpnet Bøler Synssenter på Bøler Senter. Butikken ble overtatt 1. desember i fjor, etter at Jan-Owe Gulbrandsen gikk over i pensjonistenes rekker etter mer enn 35 år som eier av Bøler Brillesenter & Ur. Planen var å bruke desember til en oppgradering av lokaler og utstyr.

Vi tok en prat med Linnéa Lögdström, butikksjef hos Bøler Synssenter, for å bli bedre kjent med henne og hva butikken vil tilby.

Velkommen til Bøler Senter, og gratulerer med nyoppusset og flott butikk! Kundene våre er veldig fornøyd med at optiker-tilbud videreføres på senteret. Rakk dere å bli ferdige til åpningsdagen 2. januar?

Det var mye arbeid, og som alltid blir det mye stress mot slutten. Men når dagen kom var butikken operativ, og så blir det litt finpussing med hyller, plakater og lignende den første tiden.

Hvorfor valgte du å åpne brillebutikk på Bøler Senter?

Jeg fikk høre om at butikken skulle selges via bransjekolleger. Jeg kjente senteret litt fra før og har hørt mye fint om området fra venner. Da jeg kom på «visning» så jeg potensialet i lokalene, og med kundebasen til Bøler Brillesenter som grunnmur har jeg tro på at vi skal klare å skape et virkelig godt tilbud til alle som bor i Østensjø bydel og områdene rundt. Med på laget har jeg en optiker og Hege, som faste kunder vil kjenne igjen fra Bøler Brillesenter & Ur.

Hva er din bakgrunn og hvor lenge har du jobbet i bransjen?

Jeg har studert flere retninger og jobbet som lærervikar. Jeg har blant annet studert tegnspråk og snakker gjerne tegnspråk med kunder som har behov for det. I optikerbransjen har jeg jobbet i to brillekjeder før jeg nå starter opp med egen butikk.

Hva motiverer deg med faget og jobben?

Jeg er glad i å treffe og kommunisere med mennesker. Å se dårlig er en personlig sak og kan være veldig slitsomt. Jeg vet hvor viktig det er å få god hjelp til å få et best mulig syn og at mange setter pris på gode råd om design og hvilke briller man skal velge. Kort sagt er det veldig motiverende å tilby skreddersøm som gjør kundene fornøyd!

Hva skal butikken tilby og hvilke områder er dere spesialister på?

Vi har oppgradert med topp moderne utstyr. Vår optiker vil gjøre grundige undersøkelser, ikke bare angående styrke, men også øyehelse. Vi har full linsekompetanse, noe som er en utvidelse av tilbudet som var her fra før. Av andre ting kan jeg nevne:

  • Prøvelinser til nye kunder.
  • Lagerførte linser.
  • Behandlingslinser for nærsynthet.
  • Samsynstrening både til barn og voksne.

Vi tilbyr en rekke kjente kvalitetsmerker i innfatninger, disse er listet opp på butikksiden vår på Bøler Senters hjemmeside.

Har dere noen ekstra gode tilbud i forbindelse med åpningen av butikken?

Det har vi! Du får 40% rabatt på komplett brille, 15% rabatt på alle linser, og synsundersøkelse for kr 590,-. Ring oss gjerne for å avtale synsundersøkelse på det samme nummeret som før, telefon nr. 22 26 22 68.

Til slutt vil jeg nevne at vi har nye og utvidede åpningstider, kl. 10-19 på hverdager og kl. 10-18 på lørdager. Vi gleder oss til å hilse på tidligere og nye kunder og ønsker velkommen innom!

1920 1080 Bøler Senter