Si takk med blomster

Si takk med blomster

Nå er det høysesong for avslutninger og sommerfestligheter. Det er mange som fortjener en ekstra takk for innsatsen, og en bukett med blomster er alltid en hyggelig måte å si takk på.

Juni er tid for sommeravslutninger. I den forbindelse er det mange som skal hedres og som fortjener en oppmerksomhet for god innsats, enten det er læreren, barnehageansatte, treneren, naboen eller en god kollega.  Skal du på sommerfest eller feriebesøk er det koselig å ha med seg en blomstrende oppmerksomhet til vertskapet for å vise at du setter pris på invitasjonen.

Akkurat nå har Mester Grønn et ekstra stort utvalg gaveprodukter som vakre sommerbuketter, peoner, orkidéer og sommerblomster i kurv. Ferdige gaveprodukter i lekre gaveposer er raske å kjøpe og enkle å ta med seg. En grønn plante er også et godt og holdbart gavetips som mottakeren kan ha glede av lenge, og som kan kjøpes i god tid i forveien.

En nyhet hos Mester Grønn er at de har lansert et nytt gavepapir i 100 % resirkulert papir. Papiret er også resirkulerbart og kan i motsetning til annet gavepapir kastes i papiravfallet.

Ta turen innom butikken for flere gode gavetips, eller bestill blomster for levering på døren på mestergronn.no.
1920 854 Bøler Senter