Ny start med nytt utstyr – Jernia

Kampanjeavisen “Ny start med nytt utstyr” starter 6. august.  I denne kampanjen har vi det du trenger for å fornye på utstyret på kjøkkenet, matbokser og drikkeflasker til skolebarna, flasker og glass for safting og sylting av bær og frukt, maling, verktøy og mye mer.

Kampanjeavisen “Ny start med nytt utstyr” har kampanjestart i dag 6. august og varer til 26. august.

LES KUNDEAVISEN
Fiskars Party grytesett i 3 deler

Party grytene er særdeles enkle å rengjøre og er spesielt velegnet til melkeholdig mat som uten godt belegg lett kan brenne seg fast. Partygrytene er i tykk aluminium som fordeler varmen godt og har et slitesterkt slipplett belegg som forhindrer fastbrent mat. 1,8/2,5/3 liter.

1 299,- SPAR: 1 498,-

Tefal stekepanne 28 cm Resource

Pannen er i 100% resirkulert aluminium, som reduserer forurensning fra produksjonen med 90%. I tillegg kan 80% av materialene gjenbrukes uendelig mange ganger. I kampanjeperioden har vi innbyttekampanje der du kan ta med deg din gamle stekepanne eller gryte og få 50% avslag på hele Resource-serien.

249,50 Innbyttkampanje: 50%

Matbokser og drikkeflasker

Alle matbokser og drikkeflasker i ulike motiver fra Mepal – 30%.

Fra 76,-

Morsø gassgrill Forno

Kvalitetsgrill i dansk design som kan stå på alle typer bord da den ikke blir varm under.  Kan brukes til grilling og som pizzaovn. Stor grillflate og to brennere som kan holde over 300 grader.

3 999,- SPAR: 1 000,-