Norli er en ordentlig bokhandel. Hos oss finner du bøkene du ønsker deg – nesten uansett hva du liker best. Vi har 180 bokhandler spredt rundt i hele landet og i våre butikker finner du det store utvalget og alltid mange gode tilbud.

I våre butikker finner du til enhver tid mange tusen forskjellige titler innenfor alle kategorier. I tillegg til skjønnlitteratur, fakta og barnebøker, vil du finne et godt utvalg av skrivesaker, spill og puslespill, skolesekker, kort og sesongprodukter.

Norli har alltid et stort utvalg av bøker på tilbud. Her velger vi ut det vi vet mange vil like, hos oss finner du de beste bøkene på tilbud. Et spesielt tilbud er «månedens bok hos Norli». Her kjøper vi inn i stort volum og kan dermed tilby deg et ekstra godt tilbud på en ekstra god bok – hver måned!

Du kan også reservere varene du ønsker via klikk og hent på norli.no, da har vi dem klare til deg i butikk når du kommer.

Velkommen til oss!
Felter merket med * er påkrevet

Norli sender jevnlig ut nyhetsbrev med nyheter om bøker, gode tilbud og arrangementer i våre butikker. Enkelte nyhetsbrev setter vi sammen etter dine interesser om du ønsker, slik at du får mest mulig relevante tips. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet, via lenke nederst i brevet.

På norli.no vil vi gi deg den samme gode bokfølelsen som i våre butikker. Du kan stole på at du alltid finner oppdaterte anbefalinger, boktips og kampanjer der du kan gjøre et kupp.

Image module

ÅPNINGSTIDER:
Mandag – fredag: 10-19
Lørdag: 10-18

Telefon: 456 31 793