Julen 2020 på Bøler Senter

Bøler Senter er pyntet til jul, og vi ønsker deg velkommen til en hyggelig julehandel på ditt nærsenter.

Butikkene har hentet fram sine beste gavetips, og de ansatte står klare til å hjelpe deg. På gavetipssidene vil du finne inspirasjon til julegaver eller kanskje noe du selv kunne ønske deg? Vi håper også du vil besøke oss og se vårt store utvalg, og at du velger å gjøre dette litt tidligere enn du vanligvis gjør i forbindelse med jula. Da får vi spredd handelen til hele desember og til hele åpningstiden, noe som vil være viktige tiltak i kampen mot koronaviruset.

Vi må dessverre avlyse våre tradisjonelle barneaktiviterer i år, men gleder oss over positive nyheter rundt en korona-vaksine som kan gjøre det mulig å vende tilbake til normalen i løpet av neste år. Vi prøver å få til et lite innslag fra vårt trofaste «huskorps» Bøler- og Nøklevann musikkorps, som vil lage julestemning med koselige julesanger på senteret lørdag 12. desember kl. 12.00, dersom det er mulig innenfor gjeldende smittevernregler.

Til slutt en stor takk for at du handler lokalt! Med ønsker om en god jul til deg, fra alle oss på Bøler Senter.

Julen 2020 på Bøler Senter

Gavetips, dagstilbud i desember og masse gode tilbud fra våre butikker!

PRAKTISK INFORMASJON

Smitteverntiltak i Oslo

Vi ber alle våre kunder om å følge de nye smitteverntiltakene i Oslo. Bruk munnbind på kjøpesenter og i butikk, på offentlig kommunikasjon og i taxi. Regelen gjelder alle over 12 år. Forsøk å holde to meters avstand og bruk håndsprit som du finner i senteret og i butikkene. Bruk formiddagen og kveld til handelen hvis du har mulighet, da er det færre kunder i butikkene.

Tusen takk for at du handler lokalt og at du følger opp disse tiltakene. Sammen skaper vi trygg handel. Ditt bidrag teller.

TIPS: PARKERING!

Har du testet parkeringsappen fra Easypark? Prøv den hvis du vil slippe å trekke billett. Bøler Senter har takstgruppe 160. Enkel i bruk, og kostnadsfritt innenfor de to timene du kan parkere gratis på Bøler Senter.