Følelsen av å lykkes hjemme; I et hjem der flyt i hverdagen gir ro i magen. I et hjem der døren står på gløtt når det er duket for opplevelser. Hjemmet er hjertet i livet.

Du skal kjenne på følelsen av å lykkes hjemme

Vi har gjennom generasjoner blitt en viktig lokal lagspiller for at folk skal lykkes hjemme. Det vil vi fortsette med. Hos oss finner du det du trenger for å hverdagsimponere med alt fra å lage mat til å fikse de små prosjektene i hjem og hage.

Vi setter kunden i sentrum! 

Du skal kunne velge hvor du ønsker å kjøpe varen, hvor du vil ha den levert og hvor du ønsker å få hjelp. Vi oppnår dette ved å være ledende i å kombinere fysiske butikker med netthandel og digitale løsninger. Når du besøker Jernia på Bøler Senter vil du i tillegg få det lille ekstra som en lokal bedrift kan tilby.

Mål om et minimalt klimaavtrykk

I tillegg til å satse på kvalitet i varene vi velger, ønsker vi å gjøre det enklere for deg å velge bærekraftige løsninger ved å tilrettelegge for resirkulering gjennom pante- og returordninger. Som en del av vårt bidrag tar Jernia gratis imot kasserte produkter av den type som vi selger.

Kundeklubben Mitt Hjem er Jernias kundeklubb for alle som ønsker å lykkes hjemme. Mitt Hjem – fordeler til våre beste kunder!

Meld deg inn her!

Felter merket med * er påkrevet
Image module

ÅPNINGSTIDER:
Mandag – fredag: 10-19
Lørdag: 10-18

Telefon: 934 91 203