Vi holder stengt, men er åpent som “pick-up-point”.


Du kan bestille og betale hos jernia.no for henting i butikk. Betjeningen vil møte deg med munnbind ute på parkeringsplassen og levere ut varene.

Har du spørsmål til butikken kan du ringe på tlf. 93 49 12 03 eller sende mail til boler@jernia.no

Følelsen av å lykkes hjemme; I et hjem der flyt i hverdagen gir ro i magen. I et hjem der døren står på gløtt når det er duket for opplevelser. Hjemmet er hjertet i livet.

Du skal kjenne på følelsen av å lykkes hjemme

Vi har gjennom generasjoner blitt en viktig lokal lagspiller for at folk skal lykkes hjemme. Det vil vi fortsette med. Hos oss finner du det du trenger for å hverdagsimponere med alt fra å lage mat til å fikse de små prosjektene i hjem og hage.

Vi setter kunden i sentrum! 

Du skal kunne velge hvor du ønsker å kjøpe varen, hvor du vil ha den levert og hvor du ønsker å få hjelp. Vi oppnår dette ved å være ledende i å kombinere fysiske butikker med netthandel og digitale løsninger. Når du besøker Jernia på Bøler Senter vil du i tillegg få det lille ekstra som en lokal bedrift kan tilby.

Mål om et minimalt klimaavtrykk

I tillegg til å satse på kvalitet i varene vi velger, ønsker vi å gjøre det enklere for deg å velge bærekraftige løsninger ved å tilrettelegge for resirkulering gjennom pante- og returordninger. Som en del av vårt bidrag tar Jernia gratis imot kasserte produkter av den type som vi selger.

Kundeklubben Mitt Hjem er Jernias kundeklubb for alle som ønsker å lykkes hjemme. Mitt Hjem – fordeler til våre beste kunder!

Meld deg inn her!

Felter merket med * er påkrevet
Image module

ÅPNINGSTIDER:
Mandag – fredag: 10-19
Lørdag: 10-18

Telefon: 934 91 203