Hvitt og vakkert – Lys opp i førjulstiden

Hvitt og vakkert – Lys opp i førjulstiden

Lys opp i førjulstiden med pynt og blomster i duse og naturlige farger.

Selv om det er en stund igjen til jul, er det hyggelig å starte så smått med å pynte og å planlegge adventstiden. Pynt og blomster i hvitt og duse farger og den nordiske rene stilen, er perfekt å starte med allerede nå.

Julens tilbehør hos Mester Grønn er inspirert av det nordiske vinterlandskapet. Fargene er duse og kjølige, inspirert av is, snø, vann og frost. Klare glassprodukter, papir, sølv og stål skaper et delikat og rent uttrykk.

Nydelige hvite dekorstjerner i kalkerpapir skaper en stemningsfull atmosfære i rommet. De er lekre både med og uten lys.

Hengende julepynt trenger ikke bare å brukes på juletreet. I førjulstiden er det lekkert å sette noen lerkegrener i en vase og pynte med lyslenker, stjerner og engler. 

Dekorative hjort og dådyr passer godt sammen med vintergrønne planter, kongler og produkter av kurv og røffe materialer for en naturlig og koselig førjulsstemning

LED-lys med voks og naturtro flamme er et godt alternativ til vanlige kubbelys. Da kan du trygt pynte både lys og adventsfat, uten å bekymre deg for brannfaren. 

Alt du trenger finner du hos Mester Grønn. 

1800 942 Bøler Senter