#Hverdagsimponer på grillen! Jernia Bøler Senter

Jernia på Bøler Senter har gress, hageprodukter, grill, kjøkkenutstyr og mye mer slik at du enkelt kan #hverdagsimponere! Enten det er deg selv eller andre.

I vår grill-kampanjeavis som startet, mandag 21. mai, finner du et stort utvalg av griller og tilbehøret som imponerer på grillfesten. Ta en titt på den lekre gassgrillen i støpejern fra danske Morsø som kun fås hos Jernia. Grillen finnes også i andre varianter med vedfyring og kull og passer ypperlig som pizzaovn.  I tillegg finner du i kampanjeavise et godt utvalg av høytrykk, terrassebeis, maling, verktøy og kjøkkenartikler.
Kampanjeavisen “Vi kan grill!” har kampanjestart mandag 21.mai og varer til 10. juni.
LES KUNDEAVISEN
Morsø Gassgrill Forno

Fra 4 999,-

Nyhet og bare hos Jernia! Dansk design på sitt beste! En gassgrill med elektrisk tenning og en god grillflate på 42 x 48 cm. Her kan du lage deilig pizza på grillen!

Stiga gressklipper bensin Multimower 48 S

3 199,-

En allsidig, selvgående bensinklipper. På denne gressklipperen kan du velge mellom oppsamling, bakutkast eller sette inn Multiclip-pluggen og kjøre i mullticlip-modus slik at det oppklipte gresset går tilbake til plenen som gjødsel.

Bosch gressklipper batteri Rotak 37 LI

3 999,-

Denne elektriske gressklipperen som går på batteri er kåret til “Best i Test” av Råd og Rön! Motoren drives av et kraftig 36V/4,0 Ah “High Power” Lithium-batteri som øker brukstiden med opptil 15%. Dette gjør at man kan klippe selv høyt og fuktig gress uten problemer. Gressklipperen har 30 dagers fornøyd-garanti!

Jotun Drygolin Pluss oljemaling/oljedekkbeis 10 liter

699,-

Eksteriørmaling med lengre vedlikeholdsintervaller som er meget værbestandig. Holder fargen lenge, har høy glans og spruter og drypper lite.