Endelig har grillsesongen startet!

Endelig har grillsesongen startet!  Da er utetiden kommet og med den tiden for både grilling, høytrykkspyling og beising og maling..

I vår grill-kampanjeavis som starter mandag 23. april, finner du et stort utvalg av griller og tilbehøret som imponerer på grillfesten. Vi har mange spennende nyheter innen grill –  spesielt Char-Broil – “America`s no. 1 brand for gas barbeques” og Morsø – dansk design på sitt beste. I tillegg finner du i kampanjeavisen et godt utvalg av høytrykk, terrassebeis, maling, verktøy og kjøkkenartikler.

KAMPANJEPERIODE 23. APRIL – 6. MAI 2018.

LES KUNDEAVISEN
Char-Broil Professional Series 3400 B Sort

3 999,-

Gassgrill med 3 + 1 brennere. Ett trykk på en knapp så starter Char-Broils infrarøde teknologi som varmer grillen raskt og effektivt til jevn og god varme. Grillen har sidebrenner med lokk så du kan f.eks. kan koke poteter, grønnsaker, saus osv.

Morsø Gassgrill Forno

4 999,-

Nyhet og bare hos Jernia! Dansk design på sitt beste! En gassgrill med elektrisk tenning og en god grillflate på 42 x 48 cm. Her kan du lage deilig pizza på grillen!

Tefal stekepanne Luminens i aluminium 28 cm

249,-

Passer til alle koketopper. Med Thermo-Spot i midten av pannen som endrer farge når ideell steketemperatur er nådd.

Kärcher høytrykkspyler K3 Full Control

1499,-

Med denne høytrykkspyleren har man full kontroll på trykket med den innovative høytrykkspistolen. Perfekt høytrykkspyler til små og mellomstore vaskejobber, f.eks. bil, hagemøbler, terrasse, plattinger, heller osv.