Jernia

Følelsen av å lykkes hjemme; I et hjem der flyt i hverdagen gir ro i magen. I et hjem der døren står på gløtt når det er duket for opplevelser. Hjemmet er hjertet i livet.

Som faghandel er vi naturligvis opptatt av å kunne tilby deg kvalitet. Det er viktig for oss at varen du kjøper hos oss er solid og holdbar, samtidig som den er god å bruke.

Når varene vi selger møter disse kvalitetene vet vi at du beholder varen lenger, du blir mer fornøyd og sammen gjør vi miljøet en stor tjeneste.

ÅPNINGSTIDER:
Mandag - fredag: 10-19
Lørdag: 10-18

Telefon: 934 91 203

Du skal kjenne på følelsen av å lykkes hjemme

Vi har gjennom generasjoner blitt en viktig lokal lagspiller for at folk skal lykkes hjemme. Det vil vi fortsette med. Hos oss finner du det du trenger for å hverdagsimponere med alt fra å lage mat til å fikse de små prosjektene i hjem og hage.

Vi setter kunden i sentrum!

Du skal kunne velge hvor du ønsker å kjøpe varen, hvor du vil ha den levert og hvor du ønsker å få hjelp. Vi oppnår dette ved å være ledende i å kombinere fysiske butikker med netthandel og digitale løsninger. Når du besøker Jernia på Bøler Senter vil du i tillegg få det lille ekstra som en lokal bedrift kan tilby.

Mål om et minimalt klimaavtrykk

I tillegg til å satse på kvalitet i varene vi velger, ønsker vi å gjøre det enklere for deg å velge bærekraftige løsninger ved å tilrettelegge for resirkulering gjennom pante- og returordninger. Som en del av vårt bidrag tar Jernia gratis imot kasserte produkter av den type som vi selger.

Aktuelt fra Jernia

Jul på Bøler Senter

Jul på Bøler Senter

Les mer
1800 800 Bøler Senter
Gavetips til farsdag

Gavetips til farsdag

Les mer
1800 800 Bøler Senter
Kjøkkenkupp hos Jernia

Kjøkkenkupp hos Jernia

Les mer
1800 800 Bøler Senter
Kjøkkendager hos Jernia

Kjøkkendager hos Jernia

Les mer
1800 799 Bøler Senter
  • 1
  • 2