Coop Mega

Coop er den eneste detaljhandelsvirksomheten som eies av forbrukerne. En million medlemmer i Norge har én eierandel hver i sitt lokale samvirkelag og får sin del av overskuddet.

I dag som for hundre år siden, kan medlemmene bruke sin stemme til å påvirke Coops virksomhet. Coop består av flere hundre samvirkelag med over tusen butikker til sammen, og hver fjerde handlepose kommer fra en av våre dagligvarebutikker.

Vi har stort vare utvalg, middag til fast lavpris, flott fiskedisk, stort utvalg i varm mat, svanemerket butikk, post i butikk, medlemer som er medeier i butikken.

ÅPNINGSTIDER:
Mandag - fredag: 8-22
Lørdag: 8-20

Telefon: 22 26 01 90

Faste tilbud

3 for 2 på en mengde varer
Coop Mega har faste tilbud på utvalgte favorittmerker. Kun innenfor det enkelte merket.
Se de faste tilbudene på coop.no her!

Stort utvalg

Xtra-serien – Vårt billigste alternativ
Se etter produkter fra Xtra-serien og gjør handlekurven billigere.

VI HAR DET STORE UTVALGET
På Coop Mega har vi et bredt utvalg slik at du kan velge mellom flere kjente merkevarer i forskjellige priskategorier. Xtra-serien er Coops egen merkevare. Den består av over 300 ulike produkter og er vårt billigste alternativ. Velger du et Xtra-produkt får du god kvalitet til en lav pris. Enten du vil spare penger på varer du handler ofte, får mange på besøk, skal arrangere barnebursdag eller dra på hyttetur, er det fint å vite at Xtra-serien er et billig og godt valg.

SUNT OG GODT
Å velge billig, trenger ikke å være usunt. Xtra-serien inneholder et bredt utvalg sunne varer innenfor kategorier som frukt og grønt, middag, lunsj og frokost. I frysedisken finner du for eksempel både laksefilet, torskefilet og seifilet fra Xtra-serien. I Xtra-serien har vi også brød, pålegg og juice.

HOLD DET RENT MED XTRA-SERIEN
Xtra-serien har i tillegg et bredt utvalg av hygieneartikler og vaskeprodukter som tannkrem, mensprodukter, barberskum, dusjsåpe og tøyvaskemidler.

LITT BILLIGERE KOS
Vi har både mineralvann, godteri og snacks i Xtra-serien. Så når du skal kose deg, gir Coop Mega deg et stort utvalg å velge i.

Aktuelt fra Coop Mega

Jul på Bøler Senter

Jul på Bøler Senter

Les mer
1800 800 Bøler Senter
Gavetips til farsdag

Gavetips til farsdag

Les mer
1800 800 Bøler Senter