For besøkende til Boots i nærmeste framtid:

Hjelp oss å begrense smittefaren. Vi ønsker maksimalt fem kunder i lokalet samtidig. Trekk kølapp og vent utenfor. Hold avstand til andre når du er i apoteket. Er du satt i karantene skal du ikke møte opp i apoteket selv, men få noen andre til å hente medisinene dine.

Boots Norge har ca. 160 Boots apotek i Norge.Vi har mer enn 160 års erfaring fra internasjonal apotekdrift, og åpnet vårt første apotek i Norge i 2008.

Selskapet er i dag et av verdens best kjente merkenavn. I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere besteselgende merkevarer for eksempel No7, Botanics, Soap & Glory og Soltan. Disse distribueres gjennom Boots apotek i Norge.

Velkommen til oss i Boots apotek – våre ansatte er der for deg for å besvare store og små spørsmål!

Telefon: 22 75 91 90

I Boots apotek er vi opptatt av at folk skal ha muligheten til å ta ansvar for egen helse. Dette kan vi være med på ved å tilby enkle helsetjenester i apotek. Hos Boots apotek tilbyr vi blant annet kolesterolmåling, blodsukkermåling, føflekkskanning, tarmkrefttest og legemiddelsamtale. I Boots apotek har vi stor tro på at lett tilgjengelige helsetjenester bidrar til å skape trygghet og kan være med å redde liv.

LES MER HER »

Felter merket med * er påkrevet
Image module

ÅPNINGSTIDER:
Mandag – fredag: 9-18
Lørdag: 10-16

Telefon: 22 75 91 90